sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Dieetti kokeilu?

Viimepostauksen jälkeen mulle pälkähti päähän tämmönen idis kuin dieetti kokeilu, elikkäs kokeilen kaikkia mahdollisia lyhyt kestoisia dieettejä. Otan dieetin alussa ja lopussa mitat ja päivittäin katson painon. Alussa ja lopussa tietty otan kroppakuvat. Miltäs kuullostas? Tiiän ettei oo varmast mitään super terveellistä hommaa, mut mua vaan hulluna kiinnostas nähä miten kroppa reagoi eri ruokavalioihin.

Nyt oliskin sitten teidän vuoro vaikuttaa, mitkä dieetit haluatte että kokeilen? :) Oon koittanut joitain ohjeita katsellakin netistä. Mitä dieettejä olette itse kokeilleet? =)

Aloitan dieettikokeilun joulukuun ensimmäisenä maanantaina! :)

2 kommenttia:

  1. Kukaan ei ole kommentoinut asiaa joten minä sitten kommentoin? Miksi ihmeessä haluat tämmöistä kokeilla? Eihän tuossa ole mitään järkeä? Kroppa menee varmasti sekaisin ainakin noista hullutuksista ja jos painonpudotusta on kuitenkin edessä niin eikö se kannattaisi tehdä järkevällä tavalla kuin edestakaisin riuhtoen?

    Tuossa edellisessä postauksessa kirjoitit hyvin, että on aika ajatella muuta kuin pakkomielteisesti ruokaa. Tämä postaus taas kuvastaa ihan päinvastaista.

    Hyvin olet saanut painoa putoamaan, tsemppiä jatkoon:)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Iiriksen kanssa, että ei ehkä kannata rankaista omaa kroppaa sillä, että kokeilisi erilaisia diettejä. Perusruokavalio on paras tapa laihduttaa

    VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !