perjantai 23. marraskuuta 2012

Tämän hetken tilanne.

Joku toivoi selitystä sille miksi en ole postannut pitkiin aikoihin, syy on siinä että enää ei ole laihdutus päälimmäisenä mielessä.

Tässä hieman syitä..
-Tätini sairastui syöpään, mutta on onneksi jo voiton puolella, mutta pisti ajattelemaan että kumpi on tärkeämpää. Se että käyn töissä pitkän päivän jonka jälkeen menen salille ja kun tulen kotiin neiti on jo nukkumassa ja isäntä ei kovin iloinen siitä kun ei perheen kesken keritty olemaan. Vai se että tulen töiden jälkeen kotiin ja leikimme yhdessä neitin kanssa ja teemme välillä sitä mitä isäntä ja tyttäreni haluaisi. Perhe on tärkein.
-Töissä on todella hektistä ja rankkaa, paljon saattohoitopotilaita.
- Meillä on koiranpentu jota täytyy kovasti kouluttaa ja lenkittää joten salille ei pääse.
-Tyttärellä alkaa uhmaa ilmaantua ja kovasti kaipaa äitin seuraa.
- Häätkin todennäköisesti siirtyy vuodella eteenpäin..(parisuhde on ok! - kuiteskin olisitte kysyneet ;) )
- Pääsin ammattiliiton hallituksen jäseneksi, joten koulutuksissa saa ravata.

Nyt on tärkeämpi panostaa perheeseen ja sen hyvinvointiin kun pakkomielteisesti ajatella omaa ruokaansa. En voi nyt vaatia niin paljon huomiota itseeni. Eli puntari on viskattu ulos, lautaselta löytyy tavalista kotiruokaa ja paino junnaa 88kg eikä edes haittaa, koska lempparifarkut mahtuu jalkaan.

Kuhan tämä elämä tasoittuu niin jatkan bloggaamista. Anteeksi kaikille kun olen luvannut tehdä vaikka mitä postauksia,mutta voimat ja aika ei vain riitä. Olenhan vain ihminen ja minulla on muutakin elämää. 

2 kommenttia:

 1. Juuri eilen satuinkin miettimään sinua ja projektiasi :) Kiva kun pääsit kirjoittelemaan. Ja niin kai se on, joskus elämän prioriteetit täytyy laittaa kuntoon :) Minusta on outoa, että blogin pitäjän täytyy jotenkin tuntea syyllisyyttä siitä, että ei ole kirjoittanut....

  Hyvää jatkoa ja toivottavasti kuulemme sinusta vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Se on juurikin noin, teit oikean valinnan! :)
  Perhe on kuitenkin se tärkein, ja muut asiat tulee perässä.

  Paljon jaksamisia sulle! <3

  VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !