keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Treeniä treeniä !Miehen täti teki mulle liikuntasuunnitelman ja saliohjelmat, otti hyvin huomioon suunnitelmissa sen että teen vuorotyötä ja mulla on lapsi. Oon nyt viikon verran toteutellu kohta tätä suunnitelmaa ja hyvin toimii! Viimelauantaina tein ekan salitreenin ohjauksen alla ja kahtena seuraavana päivänä ei kyllä tarvinnu edes kuvitella menevänsä kyykkyyn! :D Sen verran hyvin kävi reisiin! Tänään on toisen salitreenin vuoro, salitreenien välissä oon sit tanssinnu joka päivä WiiFit dance pelillä n. 30min ja kuluttanut sillä 260-320kcal. Eli korkeilla sykkeillä ilman taukoja. Tuo tanssiminen on muuten ihan sairaan hauskaa, taidan kohta laittaa jonku toisenkin tanssipelin tilaukseen ;)

Nyt kun olen tavallaan T:n ohjattavana niin hän on ilmoittanut minut inbody mittaukseenkin maanantaina 8.10, voi kääk sanon minä !! :D Nyt onki ollu hirviä tarkkailu mulla ruuan ja liikkumisen kanssa, koska haluaisin että se vaaka näyttää 88kg, mut saapa nähä kun nyt on ollu muutama +0/-0 viikko,elikkä paino on pysynyt koko ajan 89,8-90kg.. Ei oo ollu huikeita viikkopudotuksia mulla niin ei oo kehannu tännekkään tulla kirjottelemaan. No mut nyt mulla on ainakin motivaatio huipussaan kun on kunnon liikuntasuunnitelma.

Tehtiin hieman tavoitteitakin tähän matkan varrelle. Huomattiin että mulle tuottaa vaikeuksia syväkyykyn tekeminen elikkä puukeppi hartioilla ja kyykkyyn sillä tavalla että selkä on suorana, sain niitä vain hikiset kolme kun jalat huuti halleluuja. Tavoitteeksi laitettiin 20 syväkyykkyä jouluun mennessä. Huhhuh sanon minä, mutta kai hän tietää paremmin nämä jutut! 
Painotavoite on edelleen sama, elikkä kesään mennessä 65kg! Tässä matkan varrella käydään myös inbody mittauksessa että nähdään missä ollaan menossa,yhtään lihasmassaa ei haluta menettää, vaan sitä halutaan läskin tilalle. :)

Millaiset liikuntasuunnitelmat teillä on syksyksi? :)

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä sun suunnitelmat! :)

  Itsellä ei oo muuta suunnitelmaa kun koittaa olla laiskistumatta. Tänään sain jo itteni pitkälle lenkille :)

  VastaaPoista
 2. En yleensä kommentoi blogeihin, mutta miksi lopetit kirjoittamisen kun pidin blogistasi niin paljon!! Älä nyt vaan sano että aijot luovuttaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio lopettaa kuin vasta sitten kun olen tavoitteessani! :) Tulevalla viikolla taas postauksia satelee. Ei aina ehdi koneen ääreen kun tekee vuorotyötä ja on lapsenhoitokin siihen päälle! :) EN AIO LUOVUTTAA ! ;)

   Poista
 3. Ai kova tavoite sulla:) Mulla on 65kg tavoite kesäkuun alkuun, painan 91kg ja jo nyt tuntuu siltä että ei mitään mahiksia päästä sinne "terveellisillä" keinoilla. Omaa tyhmyyttä tietty.

  VastaaPoista
 4. Tämä blogi on vissiin kuolemassa.. harmi. Aktiivisia kirjoittajia on mukava seurata ja sinunkin matkasi kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 5. Päivityksiä odotellaan!!

  VastaaPoista
 6. Hei Morsius mittoihin! Laitapa kuulumisia, vaikka ihan lyhyestikin :)

  VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !