keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Nyt niitä kunnon kuulumisia.

Elikkä.. En oo käyny nyt vähään aikaan kunnolla kirjottelemassa, oottekin varmaan jo hieman ihmetelleet että miksi? No ku mua hävettää. Superdieetti tyssäs siihen kun lähdettiin sinne lomamatkalle. Lomakiloja ei onneksi joka tapauksessa tullut yhtään vaikka söin miten sattuu, luulen että johtui siitä kun käveltiin koko ajan ja joka päivä. Plus oli ihan sika kuuma ja hiki lens !

Kotia ku tulin ni en saanu sitä oikiaa rytmiä enää päälle. Totesin et dieetti saa jäädä, täytyy opetella syömään oikealla tavalla, sillä tavalla miten loppuelämäkin täytyisi syödä. Eli ruokailut on menny päin honkia, oon siis syöny terveellistä kotiruokaa.. mutta ne annoskoot.. Ajattelin maanantaina nyt sitten aloittaa kunnolla taas ajattelemaan syömisiäni, pieniä valintojahan ne on mut siitä se taas lähtee. 

Paino junnaa 90kg:ssä eikä siitä ole liikkunut suuntaan tai toiseen. Ajattelin aloittaa liikkumaan uusimman Fit lehden liikuntasuunnitelman mukaan, jos innoistuisin taas liikunnasta samalla tavalla kuin ennen. Miehen tätikin lupasi tehdä minulle yksilöllisen saliohjelman! Sitä pääsen sitten ensiviikolla noudattelemaan. 

Kyl tää tästä, laihdutus ei tapahdu hetkessä,saatikka elämäntapa muutos. Päivä kerrallaan!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinnekin. Älä välitä, on meitä muitakin SD:n keskeyttäneitä, jotka yrittää panostaa nyt normaalimpaan elämäntapaan mitä voi toteuttaa loppuelämän :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiva kun palasit takaisin, vaikka en näe kyllä mitään syytä siihen miksi sinua hävettää :)

  Kovasti tsemppiä,, minkälainen liikuntasuunnitelma tuossa Fit lehdessä oli? :)

  VastaaPoista
 3. Toiset kykenee olemaan dieetillä,herkkulakossa ja missä lie. Mulle sellanen on aina tuottanu vaan ihan mahdottoman herkkuhimon, ja jossain vaiheessa kun en enää kestä, niin oon mässänny ihan mielettömästi herkkuja naamaan. Oon todennu paremmaks vaan mennä maltilla eikä kieltää itseltään liikaa :)

  Älä turhaan häpeä! :) Jatkat vaan entiseen malliin, niin kyllä se laihdutus rupeaa taas sujumaan :D

  VastaaPoista
 4. Ompas kiva blogi! En sinänsä itse laihduta, mutta pyrin "hallitsemaan painoa" ;). Tärkeintähän (kenties diettejä tärkeämpää) on tehdä nimenomaan pysyviä muutoksia ruokavalioon! Hitaasti hyvä tulee. Tsemppiä jatkoon!
  -Minttu

  VastaaPoista
 5. Ihanaa löytää toinenkin kihlattu, joka aikoo saada itsestään esiin seksikkään morsiamen. Minulla on siis samat aikeet.
  Miten sujuu? Ehkä voimme myös tsempata toisiamme!?!

  VastaaPoista
 6. Ylämäkiä ja alamäkiä tulee aina vastaan:) Mutta hyvältähän tuo sinun listasi näyttää. Inbody on tosiaan hyvä tehdä jotta saa selkoa, että mihin sitä lihasta tarvitsee eniten kehittää. Mullekin tehtiin semmoinen ja oli aika karmivaa huomata että rasva% on jossain viidenkympin hujakoilla...huh huh. Pysyvät muutokset taitaa tulla parhaiten pikkuhiljaa. Mulla on PT:n ruokavaliomalli ja harjoittelen muutosta ateria kerrallaan, nyt mennään jo lounaassa (aamiainen sujuu hienosti)

  Ruokien annoskokojen kanssa mua on auttanut se, että AINA laitan ruokaympyrän mukaisesti et vähintään 50% on kasviksia. Mieluiten jopa 75%.

  Tsempit!

  VastaaPoista
 7. Moi!
  Täällä toinen pullukka huutelee :) Itsekin päästin (en ymmärrä miksi ja miten) painoni nousemaan 90 kg(!) ja nyt aloitin laihduttamaan, pistin siinä sivussa blogin pystyyn (jospa se inspais heikoilla hetkillä)
  Säähän oot jo onnistunut pudottamaan kymmenen kiloa! Onnittelut! ^^

  Tässä mun blogi jos haluat ja kerkeät vilkaisemaan: http://reeniahororeenia.omablogi.fi/

  VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !