maanantai 3. syyskuuta 2012

painon pudotusta

Vaikkakin toka viikko meni miten meni niin paino oli tänä aamuna 90kg elikkä -600g. Oon kyllä tuohon aika tyytyväinen koska en kerennyt kaikkia kotitreenä tekemään. Ja tosiaan tuli syötyä muutama herkku. Ehkäpä ensiviikolla painan sen 89kg, tuon rajan läpi pääseminen tuntuu olevan niin vaikeaa!

Ilahdun kyllä aina kun puntari näyttää alempaa lukemaa. Se ei ole onnistunut minulla millään muulla laihdutuskerralla.
Tämä viikko pittää vettää täysiä, koska sitten tulee mulle viikon tauko tästä dietistä ku lähetään isännän kans kaksitaan bulgaariaan, mutta en aio heittää hukkaa työtäni. Ajattelin syödä siellä niin terveellisesti kuin pystyn, eli salaattilinja jatkuu. Ei ilmesty mun lautaselle ranskanpottuja yms.

Eilen kävinkin tulostamassa jo tämän viikon ruokasuunnitelman ja liikuntasuunnitelman. Yritän tällä viikolla päästä salille josko sinne sais nyt ostettua sen avaimen.. Täällä ei oo mittään normisaleja vaan kunnan kaks vanhaa salia.

Miten teillä meni tämän viikon punnitus, tuliko tuloksia? =)

2 kommenttia:

  1. Mukavasti meni sinullakin viikko! Kuulostaa ihanalle tuo tuleva matka, mutta siellä dieettiä on aina haastava toteuttaa. Tsemppia siihen. Itselläni viikko meni myös mukavasti :)

    VastaaPoista
  2. täällä vaivaiset -300grammaa. mulla taas ei millään mee alle tuon 75 kiloa..harmittaa vaik tuntuu et yrittää parhaansa.

    onneks olkoon 90 kilon rajalle pääsystä!

    VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !