keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Eka kerta salilla

Tänään pääsin ekaa kertaa salille. Huippu fiiliksin menin sinne, olin napannu mukaan treeniohjelman kunnes huomasin paikan päällä etten tajua puoliakaan liikkeistä. Mut en heittäny pyyhettä kehään, sovelsin liikkeitä. :D  Tein niinku ymmärsin ne ;D

Alkuun crossailin 5min ja sit aloitin tekee. Lopuksi sitten kuntopyöräilin 5minuuttia ja venyttelin. Aikaa treenissä meni 57min ja kaloreita palo 526. Ihan hyvin kai?Vai miten paljo salilla kuuluis kulua kaloreita?

Oli kyllä rankka treeni vaikka sovelsinkin, kintut huutaa jo nyt hoosiannaa. Lauantaina ehkä sit uudestaan jos saan työvuoron vaihdettua! Onkohan siellä meidän hotellissa salia? Vois ottaa salivehkeet mukaa ja käyä siel reenailee... 

4 kommenttia:

 1. Mehän ollaan suunnilleen samanpainosia, ja mulla kuluu salilla kans n. 550 kaloria. Lihaskuntoa teen sen 40min ja alkuun sekä loppuun 10 minuutin aerobiset crossarilla, juoksumatolla tai kuntopyörällä:)

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Onneksi löysin sun blogin! Ollaan nimittäin melkolailla saman kokoisia ja samassa tilanteessa laihdutusprojektin suhteen: olen 173 cm pitkä ja viikko sitten aloitin laihdutuksen + bloggailun. Silloin painoin 91,8 kg ja tänään 89,8 kg. Alunalkaen painoin (huhtikuu 2012) 95 kg. Jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa mun blogi: www.kaurapuurobileet.blogspot.fi. Mulla on projekti ihan alussa, mutta tsemppaa tosi paljon, kun lukee tälläisiä onnistumistarinoita kuin sulla. Kaikki on siis sittenkin mahdollista :)
  Tsemppiä sulle omaan taisteluusi!

  VastaaPoista
 3. Jes! Eikö tunnu mahtavalta tuo treeni?! Kantsii katsoa Jutan treenivideot läpi, saat aavistuksen liikkeiden oikeista tekniikoista.

  VastaaPoista
 4. Hei, mitä sinulle kuuluu? :)

  VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !