sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Eka viikko ohi!

we<3it


Äkkiä meni ensimmäinen viikko ohi! Aamulla ensimmäiseksi juoksin puntarille, mutta harmikseni sain huomata että siitä on patterit loppu ! :/ Voi että kuinka ärsyttää!!! Pitää käyä tänään kaupassa ostamassa pattereita ja huomenna sitten ottaa aamupaino, toivottavasti paino näyttää laskusuuntaan. Olen ruokaillut tunnollisesti!


Joka päivä tällä viikolla ruoka on näyttänyt suunnilleen tältä:
aamiainen: täysjyvämuroja/maitorahkapirtelö
välipala: Alpen patukka/ei mitään
lounas: Salaattia + pihvi/kanaa
päivällinen: Pastaa/perunaa + jotain kastiketta + raejuustoa/salaattia
iltapala: täysjyvämuroja/2 ruisleipää keittokinkulla


Toki olen annoskokoja pienentäny, paitsi salaatin osaa lisännyt entiseen! :) Miltä tämmöinen ruokailu kuullostaa? Jos tällä tavalla paino putoaa niin jatkan tätä ruokailutapaa sinne superdiettiin asti.


Viikon liikkumiset onkin sitten näyttäny tältä:


Ma: Nyrkkeilytreeni wiillä 30min
Ti: Tehokas tanssimista 20min
Ke:-
To: Pyörälenkki 14km 35min
Pe: Pyörälenkki 6km, vatsalihastreeni jumppapallolla
La: -
Su: -


Meni vähän toi viikonloppu plörinöiksi kun oli lauantaina iltavuoro ja sunnuntain aamuvuoro! No mutta ainakin töissä tulee käveltyä tosi paljon ja reippaasti, oli hiki päässä koko ajan ! Eli kai silläkin on jotain vaikutusta !? :D


Mun mielestä viikko on menny ihan jees, siihen nähden kun ennen en liikkunut yhtään töiden lisäksi kun nyt kertyi jo  4 liikuntakertaa, tosin lihaskuntoa pitää tehdä enemmän, erityisesti vatsoja ja selkää, olisi suuri etu työelämässä niistä ! 

8 kommenttia:

  1. Olet kyllä hyvin liikkunut viikolla. Aika kovaakin poljit, kun sait vähän yli puoleen tuntii poljettua 14km. Mie poljen toisinaan työmatkoja (12km) ja jos valot ja onni ovat myötä, niin pääsen töihin 40-45minuutissa.

    Monipuolisesti olet myös liikkunut!

    VastaaPoista
  2. Meiltä on suora tie kylälle niin senkin vuoksi pääsee lujaa kun ei tarvitse kertaakaan jarrutella! :) Täysiä ajoinkin että varmasti hiki lensi! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa. Hyvin sinulla on alkanut projektisi. Jään seurailemaan, sillä itsekin odotan ensi kuun superdieetin alkamista hyvin innolla ja malttamattomana. Mukavaa löytää toisiakin osallistujia! :)
    http://raparperisydan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä myös täältä! Helppoa se ei oo, mutta jos olisi niin kaikki tekisi sen :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se helppoa oo, varsinkin kun on tämmöinen kaikki tänne heti nyt ihminen ! :D

      Poista
  5. Hyvältä kuulostaa :) toivottavasti vaaka palkitsee huomenna.

    VastaaPoista
  6. Mä vastailen nyt vähän miten sattuu. Mä vaihtaisin sun ruokailuissa lounaalle noi hiilarit (pastaa/perunaa) ehdottomasti, varsinkin jos aamulla syöt hyvin vähähiilarisesti (se smoothie jota minäkin teen). Yön jälkeen kropan hiilarivarastot on tyhjentyneet joten mieluummin siis aamupäivällä ja illalla sitten proteiinipitoisempaa.

    VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !