torstai 26. heinäkuuta 2012

Perhe pyöräilemässä



Isäntä soitteli matkalla töistään että mitä mukavaa tehtäisiin tänään, yleensä se on tarkoittanut sitä että hän käy karkkikaupan kautta ja kotona katotaan jotain leffaa neitin mentyä nukkumaan, mutta ei nyt. Sieluni silmin näen jo itseni alttarilla, hoikkana ja kauniina. Joten heitin ilmaan idean että käytäisiin pyöräilemässä, kyllä.. me pullea pariskunta. Mieshän ei tunne sanaa liikunta, joka paikkaan autolla pitäisi mennä joten yllätyin suuresti kun hän innoistui ideasta. 

Kotiin tullessa miehellä ei ollutkaan mukana karkkia vaan polkupyörät jotka oli jääny anoppilaan kun edellisellä pyörälenkillä ei jaksanu polkia takas kotiin.. Toisin oli nyt, poljettiin kauppaan ostamaan ruisleipää ja puolukkapäiviin helpotusta eli tampponeja ja sitten polkaistiin takaisin. Matkaa kertyi 14km ja aikaa polkemiseen meni 35min, ei paha minun mielestä. Varsinkin kun kyydissäni oli 10kg painava neiti :)

Lenkistä tuli hyvä fiilis, seuraavalla kerralla voitaisinkiin polkaista mummollaan ;)

Tänään olen onnistunut yhdessä tavoitteessani, ei herkkuja! Tänään olisi ollut tarjolla ystävien luona jäätelöä,tuoretta pullaa ja keksiä. Minä sanoin ei kiitos, join vain kupin kahvia. Kieltäytyminen olikin helpompaa kuin luulin, ei edes haitannut että toiset söi. Tästä on hyvä jatkaa ! 

Onko kukaan muu innostunut pyöräilemisestä? Sais vaan kyllä olla enempi noita pyöräily kelejä..

3 kommenttia:

  1. Jep, tää neiti hyppää pyörän selkään lähes päivittäin! Matkat tosin ovat lyhyitä, sillä käytän pyörää matkan taittamiseen keskustaan (1,5km) sekä mummon (2km) ja äidin (4km) luokse:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on pitkät matkat joka paikkaan kun asutaan maalla,sen vuoksi ei oo niin helposti hypänny pyöränselkään. :)

      Poista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !