maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ihan pyllystä !





Kävin eilen kaupassa ostaa sitä patteria justii ennen ku kaupat menee kiinni ja kotona huomaan että liian iso patteri tuli hommattu ! Eli ei sitä painoa tänäänkään ! Hitto että ärsyttää.


Eilinen päivä meni päin pyllyä kokonaisvaltaisesti, en liikkunut yhtään.Siihen sentään jonkunlainen syy on vaikka mun mielestä yleisesti ottaen syyt on vain tekosyitä ettei tarvitsisi tehdä jotain. Mut jokatapauksessa täällä oli eilen kauhea ukkosmyräkkä ja meillä oli sähköt poikki joten en pystynyt kattomaan netistä jumppaohjeita tai tekemään Wiillä vaikka nyrkkeilytreeniä. Eli tuli kolme päivään putkeen lepopäiviä :/


Syömiset oli eilen kans pyllystä, tuli syötyä nimittäin päivän aikana vain yksi hiillosmakkara, 2 vaniljarinkeliä, energiajuoma ja iltapalaksi sentään pyöräytin  maitorahkapirtelön kun vähän aikaa uskalsin sähkölaitetta käyttää.
Kovasti teki sit eilen kaikkea makiaa mieli,mutta en ottanut mitään vaikka pakastimesta sitä löytyisikin. Menin ennemmin nukkumaan ja mietin että huomenna on parempi päivä, lupasinkin jo itselleni että tänään käyn pyörälenkillä töiden jälkeen ja huomenna tanssin ja teen lihaskuntoa ennen töitä! Nyt ei muuta kuin suunnitelmia toteuttamaan.


Onko muilla ollut huonoja päiviä?


ps. Ihan sikana ottaa pattiin kun ei pääse vaa'alle näkemään että onko tästä nyt niin sanotusti jotain hyötyä...? :D

2 kommenttia:

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !