maanantai 23. heinäkuuta 2012

Nyt se alkaa

Nyt loppuu läskeily, on aika päästä huippu kuntoon ja alkaa kääntää useita päitä. Ensikesänä alttarille pitäisi astella ja kauniilta pitäisi näyttää.
Aamulla vaaka näytti jälleen aivan liikaa. Maanantaihan on hyvä päivä aloittaa elämäntapa muutokset, eiks je? ;)


Lähtötilanteena todella huono kunto,tuli todettua eilen kun wii pelikonsolin tanssipeliä tanssin, yhden tanssin jaksoin vetää. Se varmaan selittääkin sen miks tulee niin kauhia hiki baarissa. Painoindeksi hipoo taivaita, vaikkakin pitkä likka oon, korkeutta on siunaantunut 174cm. Painoindeksi yli 30 ylipainoseksihan se mua haukkuu.




Kesän 2012 bikinikunnossa ei ole paljoa kehumista, kuvasta näkeekin että maha ja reidet on mun pahimmat viholliset. Tästä ei ole kuin suunta ylöspäin.


Syksyn mittaan olisi tarkoitus aloittaa fitfarmin superdietti ja aloittaa vyöjuoksussa käynti. Tervetuloa seuraamaan rojektiani! 

6 kommenttia:

  1. Ehdottomasti jään seuraamaan projektiasi. Itselläkin nimittäin suunnitelmissa aloittaa elokuussa tuo fitfarmin superdietti.

    Jos kiinnostaa, käy ihmeessä tutustumassa myös minun projektiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tsemppi joukkoihin! :) En malttaisi odottaa dietin alkua!

      Poista
  2. Hei:) Pystyin heti samaistumaan sinuun ja blogiisi, jään ehdottomasti seurailemaan! Hassua sinänsä, taidamme olla "samassa veneessä". Menin kihloihin vajaa vuosi sitten 110-kiloisena ja nyt matkalla kohti ensi kesän bikinikuntoa sekä morsiuskondista 2014. Tällä hetkellä elopaino 94kg (!)

    http://jelissa-everystepmatters.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnioitettavasti olet jo laihtunutkin! Täytyykin käyä tsekkailemassa sun blogia! :)

      Poista
  3. Tsemppijoukkoihin liityn mäki ! :) Kävin ite läpi Fitfarmin Superdieetin toukokuussa ja kyllä toimi!
    Uusi polku itselläni on edessä, superdieetti tulee vielä monesti käyttöön! Käy kurkkimassa: http://climbofmylife.blogspot.fi/

    xxo,
    Janina

    VastaaPoista
  4. Heip!!
    Täältä liittyy ensi kesän tuleva morsian kanssa seuraamaan ja hakemaan inspistä omaan urakkaan. Olin jo heti tän ensimmäisen postauksen jälkeen sitä mieltä että tätä on pakko lukea, itselläki ollut vähän mietteissä tsemppi ajatuksella itselleni alkaa blogia rustaamaan mutta sääs nähdä kuin käy..

    Täähän onkin jo vanha teksti mutta haluan aloittaa luku-urakan alusta alkaen niin en jää mistään paitsi! Palailen kommentteini varmasti myöhempänäkin..:)

    -J-

    VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !