tiistai 21. elokuuta 2012

Dieetti päivä 2

Tänään oon viettäny lepopäivää liikunnoista, huomenna ajattelin kokeilla sit jalkatreeniä, pitäs ekaks vielä varmuudeks kattoa Jutan tekemät treeni videot. Onko joku jo mahdollisesti tehny sen? Miltä vaikutti?

Mites teiän lähipiiri on muuten ottaneet tämän diettailunne? Meillä ei sanota oikein juuta eikä jaata, ilmeet ja eleet kertoo sen eikä ne oo positiivisia. En tiedä että onko sitten kateellisuutta? Miehen puolelta se taitaa osaksi olla ehkäpä pelkoa, pelkoa siitä että muutun jotenkin luonteeltani. Voisin jopa sanoa että hän on ehkäpä hieman myös mustasukkainen kun ei saakkaan hirveästi nyt huomiota kun mietin koko ajan liikuntoja ja syömisiä.. 

Mua kusettaa KOKO ajan. Kävin viimeyönä 2(!!) kertaa vessassa ja heti aamulla aikasinki piti päästä. En oo vielä edes pääsy juomistavoitteisiin, lähelekkään... ja silti kusettaa. Muilla samanlaista?

ps. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Mistä teitä sikiää?! Tervetuloa seuraamaan matkaani! 

pps. Jos mielestäsi blogi kaipaa parannusta jossain niin sano toki ja toiveita saa esittää myös postauksien suhteen! :)

8 kommenttia:

  1. En oo vieläkään alottanu niitä liikuntoja. Pitäs yrittää petrata, mut tällä hetkellä tuntuu että millä ajalla. No ens viikon jälkeen viimeistään ja viikonloppuna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä vaan liikuntoihin! Itte oon kirjottanu seinäkalenteriin ylös miten treenaan. Kyllä sitä aikaa löytyy ku niin päättää. Onhan mullakin vuorotyö ja vuosikas lapsi! :)

      Poista
  2. Kyllä kannattaa pyrkiä noudattamaan annettua liikuntamäärää. Olen tehnyt nyt kaksi kertaa kotitreenin ja kerran pakaratreenin sekä kaksi aerobista. Toisella kertaa kotitreeni meni jo paljon paremmin kuin ekalla. Jalkatreeni oli mielestäni tosi mukava. Kipeät lihakset paranevat nopeammin kun vaan tekee lisää treeniä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aion noudattaa liikuntamäärää :) Toteutan sen työvuorojen mukaan! :)

      Hyvä sie !

      Poista
  3. Nesteet lähtee liikkeelle! Hyvähyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Jee! Itsekkin huomasin kun puntarilla kävin että maanantaista on paino pudonnut -1,4kg :)

      Poista
  4. Aineenvaihduntasi kiihtyy! Pissattaminen on siis todella hyvä merkki! Se saa myös kuonat ja vanhat moskat elimistössä liikkelle, joka yleensä tapahtuu kun epäterveellisestä ja elimistöä turhaan kuormittavasta ruokavaliosta!
    Lisäksi mitä enemmän juot - sitä paremmin dieetti etenee ja pian huomaat että veden juonti TODELLAKIN laihduttaa! Lisäksi se lisää kylläisyyden tunnetta. Tästä on tietenkin ikävänä sivuvaikutuksena jatkuva vessassa juokseminen :D...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän joka päivä tsempata tuossa veden juonnissa, yleensä tössää siihen kun töihin pitää mennä kun ei kerta kaikkiaan ehdi juomaan vettä :/

      Poista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !