torstai 30. elokuuta 2012

Back on track

we<3it


Tänään ei vituta, tänään ei vaivaa mikään. Tein päätöksen. Haluan tältä viikolta hyvän punnitus tuloksen, haluan että paino näyttää maanantaina vähintään 89kg. Vaikkakin alkuviikko on mennyt perseelleen, teen kaikkeni että loppuviikko menee hyvin. 

Ajattelin tehdä myös määrättyjen liikuntojen päälle extraliikuntaa mm. Tanssimista wiin kanssa ja pyöräilyä. Haluan tän jumivaiheen yli, enkä halua nähdä muutaman huonon päivän vaikutuksia puntarissa!

Tänään kotitreenasin, sain kulutettua 141kcal 20minuutissa. (: Käyn vielä tämän postauksen jälkeen tanssimaan disco biisejä ja isännän tultua kotiin lähetään koko perheen kera pyöräilemään.

Ehkäpä alamäet kuuluvat tähän diettiin ja laihduttamiseen ja niistäkin oppii. Pitää opetella nousemaan sieltä suosta ja kokeilla aina vaan uudestaan ja uudestaan. Ei sitä pyöräilemäänkään opittu ekalla kerralla.

Onko teillä tavoitetteita tälle viikolle?

4 kommenttia:

  1. oman laihduttamisen aikana olen huomannut että alamäkiä tulee. ja kyllä niistä pääsee ylös.välillä hitaammin sit taas nopeasti. tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Näitä "huonoja päiviä" on itse kullakin välillä, hyvä että olet taas päässyt kiinni rytmiin!:) Mulla on tällä viikolla tavoite päästä alle 90 kiloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsitkös tavoitteeseen? Itse en päässyt joten ehkäpä ensiviikolla! :)

      Poista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !