torstai 16. elokuuta 2012

Ulkoilupuku!





Päältä multa löytyy uus ulkoilupuku, mikä on tilattu stadiumilta hintaan 39,90e! Paketissa tuli myös fitness kengät, mut oli harmikseni liian pienet joten etsinnässä toiset, vinkkejä? 

ps. Huomaaks missää et on paino tippunu melkee kuuden kilon verran? ;)

12 kommenttia:

  1. Moikka!
    Täytyy sanoa että näytät kyllä ihan eri ihmiseltä verrattuna niihin ensimmäisiin kuviin, en ollut tunnistaa. Tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ei sitä muutosta näe samalla tavalla, muutaman kerran mietinkin että kehtaanko laittaa näitä kuvia että näkyykö edes muutosta!

      Kiitos Kiitos!

      Poista
  2. hyvältä näyttää! jotenki oot tosi ryhdikkään näkönen ja kyllähän sen huomaa että tuleva rouva on kaventumaan päin koko ajan!;) Tsemppiä syksyyn, susta tulee vielä se uskomaton morsmaikku jota häävieraat kadehtien katsoo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!! <3 Ei vitsi miten hyvä fiilis tulee tämmösistä kommenteista !

      Poista
  3. Hei, löysin juuri blogisi. Ei ikinä uskoisi, että painat yli 90kg, kuvien perusteella olisin veikannut seiskalla alkavaa. Tsemppiä laihdutukseen, itse tiputtelin reilusta 90 kilosta alle 60 kiloon muutama vuosi sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eli mullakin on toivoa painaa 60kg! Vielä on pitkä matka mutta motivaatio on hyvä!

      Laihdutitko omin nokkines vai saitko apuja? :)

      Poista
  4. On sulla toivoa :)
    Omin nokkineni laihdutin, siihen meni noin 1.5v ja sen jälkeen kilot ovat pysyneet poissa. Suurin muutos ruokavaliossa oli hiilihydraattien tarkkailu, en karpannut, mutta suosin matalan GI:n eli glykeemisen indeksin raaka-aineita. Paino tippui yllättävän helposti, vaikka olin aiemmin ollut ikuinen jojolaihduttaja joka halusi muutoksia heti (siksi aiemmat laihdutukset menivätkin mönkään kun laihdutin nälkää näkemällä). Uskomatonta oli, kun tajusi, että paino tippuu vaikka syö ;) Tein itselleni listan raaka-aineista, joita kannattaa käyttää, hedelmissäkin kun on eroja. Löysin kirjan "Laihdu ilman nälkää", josta sain paljon hyviä vinkkejä, tärkeimpänä kuitenkin se, että syö niitä "matalia hiilareita". Karppausta en itse kokeilisi vaikka se painoa pudottaakin, monella tuttavalla se on nostanut kolesteroliarvot korkeiksi. Miksipä siis laihduttaa epäterveellisesti..
    Nykyään myös liikun paljon, olin varmaan 10 vuotta sohvaperunana.
    Ja 100% ei saa mitään dieettejä noudattaa, aina pitää muistaa myös herkutella (vaikka karkit ei niitä matalia hiilareita olekkaan ;)) Sitten jaksaa taas palata ruotuun ja pysyä siinä. Jään seuraamaan blogiasi ja tsempittämään taustalle!
    J.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpi itsekkin tutustua tuohon kirjaan tän dieetin jälkeen.
      Onnittelut painonpudotuksen johdosta !

      Poista
  5. Eksyin sattumalta tänne, tosi kiva blogi! Olen itse aikoinani laihduttanut erittäin nopealla temmolla 85kg->58kg. Paino on pysynyt 60-70 kilossa tämän jälkeen, jo vuosia siis. Pakko kuitenkin sanoa, ettei sinua kuvien perusteella uskoisi tuon painoiseksi! Olen itse pitkä nainen ja nyt n.65kiloisena olen mielestäni samaa kokluokkaa kuin sinä!
    Onnea hyvin alkaneeseen painonpudotukseen!
    -Anonyymi A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat on kyllä totuuden mukaisia, ei monikaan uskoisi että painan näin paljoa.. Mutta täytyy yrittää laihduttaa sen verran että näkevät sen mitä painan ;)

      Hyvin oot pudottunu, hyvä sie ! :)

      Poista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !