torstai 23. elokuuta 2012

Ja laatta lentää.

Miten helvetissä mä saan ton lataus juoman alas kurkusta,ostin maun kirsikka. Otin hörpyn veteen sekotettuna sitä niin samantien ku sain sen nielastua ni ylen tuli heti. Kokeilin sit sinnikkäästi laittaa sinne light mehutiivistettä. Otin taas hörpyn ja kävi sama juttu ku aikasemmin. Miten himpussa mä saan sen juotua kurkusta alas?! No kaadoin sit litkut alas viemäristä ja laitoin treenijuoman valmiiksi ja aloin treenaamaan, ekalla tauolla otin hörpyn siitä (makuna mustikka) ja taas sama himputin juttu, ylen tuli. Miten te saatte juotua ne litkut? Ne maistuu niin hirveeltä ja kuvottavalta että nielastua saan ku nenästä pidän kiinni mutta ei sisällä kyllä pysy.

Palautus juoma sen sijaan on yhtä herkkua! Makuna suklaa, sitä voisin juoda vaikka kuinka paljon! Nam!

Palautus juomahan se kaikista tärkein on, mut olis kiva saada käytettyä nuo toisetki ettei ihan menis raha hukkaan..

10 kommenttia:

  1. Mä saan ainakin latarin alas (kuten omassa blogissa jo kerroinkin) siten että sekoitan sen sheikkerilliseen (eli n. 7dl) MAHDOLLISIMMAN kylmää vettä, oman jääkaapin lämpötila on 4 astetta eli kun siellä on aina vesikannu niin on lähes jääkylmää. Ja sit funlightia joukkoon, siitäkin kannattaa valita joku vähän "raikkaampi" maku, mulla metsämarja ei toiminut mutta vadelma-sitruuna lieventää makua jo vähän paremmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pittääpi mennä mehu hyllyille seikkailemaan ja kokeilla erilaisia miksailu, miten sen sais maistumaan ookolta että yrjö tulis !

      Poista
  2. Ekalla kerralla maistui ihan kamalalta, nyt vaan juon enkä mieti sitä kamalaa makua :D Pidä nenästä kiinni ja juo, niin et maista mitään. Ei se mustikanmakuinenkaan herkullista ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin pittää nenästä kiinni mutta ei auttanu ku ei pysyny sisällä siltikään, pitää seuraavana treeni päivänä ottaa uusiks!

      Poista
  3. ite en oo maistanu kun suklaista palaria, ja se on hyvää. ihan kun pirtelöö, vois juoda paljon :)

    VastaaPoista
  4. Silloin, kun olen joskus vuosia sitten ensimmäisen kerran käyttänyt nuttriletteja, en pystynyt saamaan niitä alas oksentamatta. Mutta nyt ne menee ihan kivutta, maistuu jopa ihan ok:lta. Se on ihan tottumuskysymys, uutta makua täytyy kokeilla yli 10 kertaa ennen kuin siihen tottuu. Kannattaa juoda pieniä määriä kerrallaan, jolloin ei oksenna niitä niin helposti ja kannattaa myös sekoittaa aika laimeaksi, jolloin maku on heikompi ja koostumuksenkin puolesta on helpompi juoda.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostinkin nyt erilaisia light mehuja kaupasta ja kokeilen sekoitella niihin, jos sit menis alas! :)

      Poista
  5. Mä en kyllä suoraan sanottuna ymmärrä ton latausjuoman funktiota tässä dieetissä... Ymmärrän joo, jos treenataan TODELLA kovaa lähes joka päivä salilla parikin treeniä ja treenivälit jäävät lyhyiksi. Tässä tapauksessa tulee nyt kuitenkin mieleen, että latarin käytöllä on vaan tarkoitus tuoda rahaa Fastin kukkaroon (joka kuitenkin sponssaa tätä projektia)...
    En ole lukenut GFG ohjeita, mutta olin TODELLA yllättynyt, että sitä käsketään käyttämään.. Tässä kun ei porukka ole varmaan millekkään fitness-lavoille nousemassa ja rasvoja pudottamassa nollaan.
    Lisäksi tossa latarissa on taas hirveä määrä makeutus, väri ja muita täyteaineita. Siihen lisättynä kaikki muiden light tuotteiden makeutusaineet, on kyseessä aikamoinen kemikaalicoctail.

    VastaaPoista
  6. Älä juo, jos oksu tulee. Lataria et mielestäni tarvitse mihinkään, se on vaan ekstraa.

    VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !