tiistai 28. elokuuta 2012

repsahdusta..

Repsahdin tänään. Söin kaksi pullaa ja yhden piparin. Yllätykseksini mulla ei ollu mitään kynnystä ottaa niitä ja syödä. Ei tullut edes huono omatunto. Ihmettelin paljon asiaa koska nykyään kiellän heti itseltäni moiset herkut ajattelematta asiaa. Eikä ees tee mieli, nyt teki aivan kauheasti mieli vaikka olin syönyt ruuat ajallaan ja ohjeiden mukaan.

Seuraavaksi ajattelin syödä pienen kulhollisen jäätelöä ja katsoa Kakolaa netistä. Suklaatakin tekisi mieli, mutta en lähde sitä kaupasta ostamaan.

Naiset varmasti arvaakin mistä on kyse. Kyse on 8 päivää myöhässä olleista menkoista. En kiellä ikinä menkkojen alkamispäivänänä itseltäni mitään koska muuten olen kuin perseeseen ammuttukarhu, jotenkin yhden päivän menkka herkuttelu saa hermot laantumaan ja oireet lievittymään, joten en kiellä sitä itseltäni, koska tiedän että se jää tähän päivään.

Söin herkkuja, eikä edes kaduta. PISTE.

3 kommenttia:

  1. Mäkin repsahdin, söin ruisleipää :D

    VastaaPoista
  2. Itse en laskisi tuota repsahdukseksi :) Tosin sinä taisitkin olla superdieetillä. Mutta eteenpäin vaan :) Tsemppiä!

    Aina ennen minusta tuntui että päivä oli mennyt pilalle jos söin vähänkin jotain kiellettyä mikä johti sitten ihan holtittomaan ahmimiseen "olinhan jo pilannut kaiken".. mutta onneksi tästä ajattelutavasta on jo päästy eroon :)

    VastaaPoista
  3. Mulla kävi tuo sama viikonloppuna :(

    Yritä olla välittämättä, uusi päivä on hyvä aloitta puhtaalta pöydältä! Ja sitä paitsi tuo taisi olla enemmän tai vähemmän "tietoinen" päätös, joten no hard feelings :-)

    VastaaPoista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !