keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo.. vai päivä?

Tää aamu lähti tosi hyvin käyntiin. Ryyppäsin muutaman lasillisen vettä samalla ku syötin neitillä aamupuuroa. Sen jälkeen vaatteet niskaan ja vesisateeseen aamulenkille. Kylläpä teki hyvää, kyl nuo aamulenkit on niiiin mun juttu. Hyvin lähtee päivä käyntiin.

Ruokailut on muuten menny oikein mallikkaasti mutta pakon edestä toinen päivällinen jäi pois. Teen vuorotyötä ja meillä on yksi kahvitauko jolloin söin välipalan ja yksi ruokatauko, jolloin söin ekan päivällisen. Työthän kesti sinne 21.30 jolloin kotiin tultaessa söin iltapalan normaalista.

Miten vuorotyöläinen tai siis tarkemmin sanottuna iltavuorossa oleva hoitaja kerkeää syödä kaksi päivällistä?? Mulla ei ainakaan ollut minkäänlaista mahdollisuutta. No mutta toivotaan että tämä ei haittaa..

En tehnyt tänään jalkatreeniä vaikka alun perin suunnitelmissa oli, koska ennen töitä hain lisäravinteet postista ja huomenna otan ne käyttöön ja teen sen jalkatreenin. :)

Kommentoijalle viime postaukseen tiedoksi, oon merkannu aamulenkit ja treenit kalenteriin ylös mun työvuorojen mukaan :) Täyttyy 4 aamulenkkiä ja 4 treeniä varmasti viikon aikana! :)

2 kommenttia:

  1. Näyttää olevan hyvä draivi päällä! Keep on going!

    Itselläni on "normi" työpäivä, joten tuo vuorotyöläisen ruokailurytmi on varmasti haasteellisempi. Tsemppiä rytmittämiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä huomattavasti haasteellisempi. Vain lakisääteisillä tauolla saa syödä, eikä niitä taukojakaan välttämättä kerkeä edes pitämään :/

      Poista

Kehua saa ja kritisoidakkin hieman ;) Kaikkiin kommetteihin vastaan !